The Basic Principles Of iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır

Wiki Article

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

İlgili ayakkabılar düşen ağır nesnelere karşı ayakları koruyarak güvenliği artırır. Bu şekilde potansiyel kazalara karşı tedbir alınmış olur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SP (Security Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep ayakkabi ingilizce edebilirsiniz.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir metal veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ile sağlanır.

Amerikan Malesşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Bu ayakkabılar genellikle dışarda ve delinmez malzemelerden üretilir. Ayrıca yanmaz malzemelerden yapılmış olup, ayakları aşırı sıcaklıklara karşı korur. Ayakkabıdaki steel aksam ise elektrik akımını iletmeme özelliğine sahiptir.

Ayak sağlığınız şakaya gelmez. Karşınızda ortopedik tabanıyla ayağınızı dört noktadan destekleyerek uzun saatler ayakta geçirmenizi sağlayacak olan Ki..

İş güvenlik ayakkabı alternatifleri ayaklarınızı koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ve taban iş ayakkabısı adana koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğuk hava koşullarında ayaklarınızı sıcak ayakkabi es anlamlısı tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page